За нас

Нека ви се представим в резюме

WinCompany е млада и динамична компания създадена от професионалисти в онлайн маркетинга и продажбите. Нашите партньори са най-големите web компании и новатори в Интернет. Занимаваме с това повече от 10 години и сред нашите клиенти са топ марките в България. Ако желаете и Вие да сте ТОП, свържете се с нас!

Фирмата е открита за делови контакти и сътрудничество с всички потенциални клиенти и партньори.

Онлайн рекламата е водеща услуга, която предлагаме на нашите клиенти и за която ни се довериха повече от 20 различни бизнеса.

Разбирането ни за онлайн бизнес ще повиши Вашите доходи и ще понижи регулярните Ви разходи.

Нашето мото е „Повече клиенти, повече купуващ трафик, по-качествени сайтове и по-малки разходи!
Димитър Димитров е Маркетинг мениджър в големи компании от над 10 години. Преди да се присъедини към WinCompany през тази година, заема мениджърски позиции в компании като Мобилтел, SummerCart и JarComputers. Сред най-големите проекти, в които той има водещо участие, са онлайн магазинът на Мобилтел и всички онлайн услуги на телекома.

Димитър Димитров :”Животът е интересен, защото имаме възможността да осъществим мечтата си.”

Нашият екип за Онлайн реклама и съдържание има реализирани над 300 разнообразни проекта, покриващи 99% от онлайн бизнеса.

С предизвикателства пред, които се изправяме всеки ден, ние ставаме още по добри, а нашите клиенти още по-успешни.

Ние в WinCompany познаваме вашият бизнес. Ние разбираме, вас и вашите нужди. Ние имаме успешни решения, специално разработени, за да ви помогнем да пораснете.

Когато Google е господар в интернет, имате само един шанс! Да ви харесва! Ние ще оптимизираме вашия сайт според последните изисквания на търсачките.

Взаимоотношенията с клиента са от основно значение за това дали да избере вас, вашата марка и вашите продукти!

Нашият екип се допълва успешно от специалисти в онлайн рекламата, SEO оптимизацията, фотографията, управлението на социални мрежи, логистиката, изграждането на web сайтове и онлайн магазини, финансите, онлайн маркетинга и съдържание.
[contact-form-7 id=“59″ title=“Contact form 1″]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.