Успешен онлайн магазин с няколко лесни стъпки

Всички знаем, че Интернет превзема света. Книги, магазини, филми, храна – няма отрасъл, който да не е навлязъл в Интернет пространството, а онлайн търговията е един от най-бързо развиващите се.

Ако вече сте горд собственик на е-магазин, най-вероятно сте се питали как бързо, лесно и с минимални разходи да превърнете малкия си виртуален магазин в абсолютен хит на пазара. Екипът на WinCompany ще ви се притече на помощ с полезни съвети за вашия успешен онлайн магазин.

Сложете интересни снимки на продуктите си

Всеизвестен факт е, че възприемаме най-добре с очите. Именно заради това е много важно да сложите снимки на всички ваши продукти в е-магазина си. Можете сами да заснемете всичките си продукти или да се възползвате от услугите на професионален фотограф – всичко зависи от ресурсите ви. Важно е снимките да са на фокус и стоката да се вижда от различни ъгли, за да добият клиентите ви реална представа как изглежда. Ние можем да направим снимките на вашите продукти и то на промоционални условия.

Опишете продуктите си

Детайлното описание на всеки един продукт е задължително. Препоръчително е също да посочите теглото и размерите му. Може да погледнете други виртуални магазини, където стоките са описани до най-малка подробност и да вземете пример от тях. Описанията на продуктите ще помогнат на вашите клиенти в избора им, както и ще повишат оптимизацията на магазина ви. Ние можем да ви помогнем в тази насока.

Помислете за SEO

Трябва да сте запознати как работи SEO (Search Engine Optimisation). Целта е сайтът ви да се появява на челна позиция в търсачките. Залагайте на ключови думи  – кои са най-често търсените думи, които пишат потенциалните ви клиенти в Google. Консултирайте се с познати, които ще ви дадат безпристрастно мнение с кои думи биха потърсили в Интернет дадена стока.  Редовно обновявайте съдържанието в онлайн магазина си. Включете блог, в който можете да пишете статии, свързани с продуктите, които предлагате. За още полезна информация, свържете се с нас.

Приемайте плащания онлайн   

Изключително важно е клиентите ви да могат да пазаруват от интернет магазина ви, без да се налага да стават от компютъра. Приемайте плащания с кредитна или дебитна карта. В случай, че имате нужда от съвет за това кои онлайн плащания са най ползвани у нас, ще ви консултираме БЕЗПЛАТНО.

Погрижете се сайтът ви да стане известен

Трябва да „накарате“ хората да „влизат“ в онлайн магазина ви. Единственият начин да го направите веднага е чрез реклама. Ако бюджетът ви е ограничен, можете да се свържете с някой местен, малък вестник и да си насрочите интервю, в което да разкажете какво ново и изгодно предлагате на пазара. Видео представяне на стоката ви също е добро решение, с което да популяризирате е-магазина си. Разбира се, най-доброто решение е да наемете PR специалист, който знае как и къде рекламата ви ще има най-голямо въздействие, но този вариант е и най-скъпият. Нашият екип може да ви предложи отлично съотношение на цена-качество и управление на онлайн реклама на премиум цени и услови. Не се колебайте да ни потърсите.

Бъдете настоятелни

Постоянството е едно от най-важните неща за всеки успешен бизнес. Не се отказвайте и продължавайте да напомняте на хората за онлайн магазина си, но не пропускайте да споменете какво го отличава от конкуренцията.

Бъдете лесно откриваеми

Оставете форма за контакт в онлайн магазина си – имейл и/или телефон. Нека клиентите ви знаят, че могат да се свържат с вас и да зададат въпросите, които са важни за тях.

Комуникирайте постоянно с клиентите си

Трудната работа да привлечете хора, които да пазаруват от вашия е-магазин, вече е свършена. Но не ги забравяйте. Ако организирате разпродажба или промоция, уведомете ги по имейл, за да напомните за себе си.  Създайте страница на фирмата си в социалните мрежи. Ако имате нужда от съвет или съдействие за това какво е хубаво да направите, за да сте успешни, потърсете ни.

Надяваме се, че съветите ни ще са ви от полза и виртуалният ви магазин ще потегли стремглаво към върха. Желаем ви успех в онлайн търговията и нека Онлайн силата бъде с вас!

На първите 10 клиента, свързали се с нас чрез контактната ни форма, ще направим БЕЗПЛАТНА консултация и ще ви дадем ТОП 10 съвета за СУПЕР успешен онлайн магазин (само за напреднали) седмица преди публикуването им.

Контакти
Вашите имена
Телефон за контакт
Sending

2 Comments

  1. Подобрете вашият онлайн магазин със страхотни Продуктови снимки | WinCompany | Онлайн маркетин

    […] Ако смятате, че вие сте сериозен онлайн търгове или искате да станете такъв, вижте и останалите ни статии, като например “Как да управляваш успешен онлайн магазин” […]

Comments are closed.