Снимки за онлайн магазини

Продуктова фотография, продуктови снимки, снимки на продукти или просто снимки за онлайн магазин. Всеки може да ги нарича както му е удобно, но по важното е да знае какво представляват и какви ползи ще донесат за неговият бизнес:

Въведение

Ние снимаме за едни от най големите онлайн магазини в България, както и за търговци продаващи в Amazon, ebay или стартиращи онлайн търговци

Често ни се случва хората да ни  питат как се правите снимки на продуктите да изглеждат толкова добри.

Всичко е в осветлението! Ето как.

Вижте също Как да подобрите вашия онлайн магазин със страхотни продуктови снимки – продуктова фотография.

1. Чистотата

Дали ще снимате малки или големи предмети  няма значение, защото вашите клиенти ще искат да разгледат продуктите ви МНОГО от близо. Всеки дефект, прашинка, конец или отпечатък ще станат очевидни когато клиента разгледа снимката ви със зум.

Хубаво почистваме елементите предварително, въпреки, че тази процедура продължава и после в Photoshop.

2. Фон

Използваме тежка бяла хартия, палатка за продуктова фотография (даже няколко), маса за продуктова фотография или гланцов бял лист ако искаме да постигнем по интересни ефекти. Винаги се стараем фона да е максимално изчистен от дефекти, което улеснява работата ни след това и намалява шанса нещо да бъде пропуснато.

6-2 4-14

3. Осветление

Нашето фото студио е оборудвано със съвременни светкавици, покриващи всички нужди за заснемането както на рекламни така и на продуктови снимки. Разполагаме с над 14 различни светкавици с сила от 300 w на горе. Също така имаме и преносимо осветление което ползваме когато се налага изграждането на отдалечено фото студио при клиента. Основните настройки за подредва на осветлението можем да ви ги разкажем когато в нашето фото студио, както и да ви покажем целият процес по нареждане, който отнема между 15 минути и 1 час в зависимост от това какво ще снимаме (1 час е твърде много, но ако ни се наложи да снимаме СЛОН ще го уплътним)

Снимки за онлайн магазин, продуктова фотография

4. Фотоапарата – камера която може…

И тук можем да се похвалим със солидна техника и конкуренцията между Nikon и Canon при нас ни дава възможност да предоставим на нашите клиенти, най добрият краен продукт. Както знаете обаче „И най-добрата техника попаднала в невежи ръце е куп желязо“. Ето защо обръщаме специално внимание на настройките на фотоапарата и задължително правим тестови кадри, за да направим отлични снимки за онлайн магазин.

5. Обработване

Ние обработваме всяка продуктова снимка с Photoshop. Независимо как къде и с какво е заснета дадена снимка, всеки професионалист знае, че тя задължително трябва да пемине през определена обработка преди да бъде качена. Това важи с пълна сила и за онлайн магазините където снимките трябва да бъдат оразмерени и да изглеждат еднакво добре във всеки момент и независимо от това кога са били качени

Продуктова фотография продуктови снимки

6. Магията

Нямаме как да ви кажем думичките, които изричаме за да ни се получат нещата, не защото не искаме, а защото всичко, което правим е да работим и рядко някоя висша сила се намесва 🙂

Продуктова фотография, снимки за онлайн магазин

 Какво включва?

Снимки с висока резолюция 300 DPI файлове подходящи за print и web – онлайн магазини.

Обработка и корекция на дефекти на снимките.

Бял фон изчистен от сенки и дефекти.


za-store.bg1-5-300x300 2-101

Почистване на продуктите и правилното им позициониране за нуждите ви.

pricing-prep

Онлайн достъп до вашите снимки и съхранение до 6 месеца.

Снимките са с ваши запазени права.

Контакти
Вашите имена
Телефон за контакт
Sending

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.