фотосесия

Професионална фотосесия

ФотосесияНе е нужно да сте модел, за да се почувствате като звезда. Професионалната фотосесия е чудесен начин да поглезите себе си. Защото времето тече неумолимо бързо и спомените избледняват още преди да сте се усетили. Чудесното решение да „спрете времето“ е като го уловите – в подходящия размер, с най-добрата резолюция, с най-красивите цветове, в перфектния фокус и най-приятния контраст. Запомнете момента с емоция, с усмивка, с неповторимите моменти с любимите хора. Запечатайте времето – запазете го в албум, в рамка върху шкафа, като красива картина на стената или най-лесно – в социалните мрежи, така че всеки от приятелите и познатите ви да може да го види. Защото времето е подвласно на снимките – това, което мозъкът забравя, снимката запазва. Снимките, които сами си правим, или такива от професионална фотосесия.

 

grim-Adelina-Tzaneva. grim-Adelina-Tzaneva

Къде всъщност е разликата? Първо, разбира се, в качеството. Фотосите, които си правим със смартфона или с дигиталния фотоапарат, няма как да бъдат с качеството, което би ни предоставил професионалния фотограф. Устройствата за масова употреба са с малко мегапиксели и с тях няма как да се направи висококачествен кадър. Професионалните обективи и камери са скъпи и сложни за употреба от любители. Затова най-добре е да се доверим на уменията на квалифицираните в тази област хора и професионално фото студио София .

Вторият важен фактор е светлината. Няма професионален фотограф, който да работи без собствено осветление – то са халогенни осветителни тела, то са рефлектори, то са светкавици… все неща, с които човек не разполага. Но пък точно това са детайлите, които правят от всяка професионална фотосесия истинско произведение на изкуството.

професионална фотосесияТретият елемент, за който трябва да се помисли преди всяка фотосесия, е мястото. Независимо дали фотосесията се прави в студио или някъде навън, винаги си личи, когато е направена от човек, който си разбира от работата. Няма случайни снимки – във всяка е вложена мисъл, изпипана е и е уловила цялата емоция на модела и мястото по възможно най-добрия начин.

 

DSC_6187 DSC_6245

Фотографът е и човекът, който ще направи снимките уникални, ще измисли композиция, която е оригинална и не е правена до този момент – място, поза, светлина, фон, акценти, физиономия и т.н. Той е този, който мисли и вижда всеки еидн детайл така, че кадърът да се получи по възможно най-добрия начин. Фотографът играе и ролята на естет, който умее да види вашите предимства и недостатъци и съответно да подчертае първите и да скрие вторите. Нещо, което сами трудно бихме могли да постигнем.

Уловете времето и го вземете с вас в бъдещето, като подарите на себе си, приятелите и близките си хора професионална фотосесия.

Посетете виртуално нашият фотограф и заявете вашата фотосесия сега http://borisovv.com/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.