Качване на продукти в онлайн магазин

Качване на продукти в онлайн магазин, мисия възможна!

Ако вече имате онлайн магазин, значи е дошъл момента да го напълните с вашите продукти. Ние можем да ви помогнем със съвет как да го направите или да качим продуктите ви във вашият онлайн магазин. Без съмнение до голяма степен облика на вашият електронен магазин зависи и от това как изглеждат продуктите ви. Разбира се тук е момента в който трябва да споменем че е необходима до голяма степен да представите продуктите си като дадете максимално много информация за тях. Всеки продукт има няколко основни параметри които трябва да въведете:

1. Име на продукт

2. Уникален продуктов код

3. Продуктови снимки

4. Продуктово описание (кратко и дълго при необходимост)

5. Избор на категория (както и създаването и ако е необходимо)

6. Марка на продукта

От тук на татък всичко останало което направите от изброените, ще повиши вашата позиция както в търсачките, така и пред клиентите ви тъй като те ще получат точно това което търсят с описание което им дава представа какво ще получат.

7. SEO оптимизация на продуктовото съдържание

8. Alt tag на снимките

9. Свързани продукти

10. Варианти и опции на продукта

11. Интегриране на schema.org и отбелязване

12. Споделяне на продукта в социални мрежи и търсачки

13. Изграждане на помощни статии и PR материали свързани с продукта 

Не забравяйте че качването на продукти трябва да бъде съобразено с категориите във вашия онлайн магазин и да са добре структурирани. Чрез UpSell можете да продавате повече аксесоари и допълнителни продукти, за това внимателно изберете какво да включите в „допълнителните предложения.

Ние ви предлагаме да свършим тази работа вместо вас, за да можете вие да се концентрирате върху своите продукти, популяризирането на магазина и обслужването на поръчките си.

За да получите нашата оферта за „Качване на продукти в онлайн магазин„, моля изпратете ни кратко запитване от контактната форма на тази страница или от страницата ни за контакти

Контакти
Вашите имена
Телефон за контакт
Sending

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.