онлайн магазин, електронен магазин

Как да си направя свой собствен онлайн магазин?

Веднага след като имате бизнес план, определили сте с кои продукти ще стартирате онлайн, знаете името на своят магазин или марка (за предпочитане лесно запомнящи се), е крайно време да се съсредоточите в изграждането на вашият онлайн магазин и да изградите стратегия за устойчиво онлайн присъствие. Тук е моментът, в който в играта влизат множеството софтуери за електронна търговия, известни също като онлайн колички за пазаруване или софтуер за онлайн магазини. Всъщност, те всичките се отнасят за едно и също нещо, а именно – изграждане на интернет магазин, управление на онлайн продажби и осигуряването на сигурни онлайн транзакции.

Трябва да сте наясно, че да се спрете на първото решение, което ви попаднете пред очите, не е добра идея. Отделете малко време, за да проучите различните решения, преди да вземете окончателно, тъй като вашият избор ще играе решаваща роля в цялостната бизнес ефективност и успех на вашите продукти. Ние в WinCompany сме уверени, че след проучване и сравняване на десетки системи за електронна търговия, с които се запознаете на пазара, в крайна сметка ще можете да избере най-подходящия. Разбира се, това ще стане само, ако във вашето проучване присъства изучаване на системите, техните възможности, работата на модулите за плащане и доставка, бюлетините, възможностите за отчети, дизайна и т.н.  WinCompany разполага с нужните специалисти и опит в консултирането и управлението на онлайн проекти,  свързани с електронната търговия и след над 300 успешни проекта на корпоративно ниво, ние правим онлайн магазини, генериращи печалби.

Как да избера софтуер за онлайн магазин?

 1. Съобразете възможностите на софтуера с изискванията на продукта ви. Дали ще има различни опции варианти и/или специфични полета.
 2. Дали искате дизайна да е responsive или смятате да имате мобилна версия
 3. Какви възможности искате да има търговската част от магазина ви
 4. Какви възможности искате да има администраторската част
 5. Къде ще бъде хостван магазина ви
 6. Има ли поддръжка, която да ви помогне в случай на нужда
 7. Колко продукта смятате да продавате
 8. Какви модули може да намерите за този онлайн магазин, които да ви помогнат за бизнеса
 9. С кои доставчици ще работите и възможностите за интеграция
 10. С кои платежни методи ще работите и интеграцията им с онлайн магазина

Особеностите на всеки бизнес както и продуктите имат и съответните въпроси, които трябва да си зададете преди да изберете дадена платформа.  Затова не се колебайте да се свържете с нас, за да спестите време, пари и нерви и да вложите усилията си в продажбата на вашите продукти!

Контакти
Вашите имена
Телефон за контакт
Sending

One Comment

 1. Продуктова фотография - Цени | WinCompany | Онлайн маркетин

  […] фотография е предназначена обикновено за онлайн магазини и представяне на различни продукти в блогове, web […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.